Post by comdirccesgala on Feb 7, 2022 20:40:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cat Bird ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cat Bird IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ключове за увеличаване на мамят код ▞▞▞
▞▞▞ Cat Bird 2022 version ▞▞▞
Тази игра е отлична. Платформирането и пъзел аспектите на играта са фантастични. Мисля, че нивата с корони в тях трябва да кажат на играча, че има корона в нивото, преди да играе нивото. Също така частите, където трябва да преминете през стени, за да получите корони, трябва да са по-очевидни. Но като цяло 5 звезди.
Наистина много ТРУДНО за игра и безименната котка копира играта и също е лесна
Изглежда, че контролите умират без причина по време на играта.
SpongeBob: Krusty Cook-Off કેઝ્યુઅલ llgy
Същият проблем като другите. Докосванията не се регистрират в играта, така че не могат да играят поради тази значителна грешка.
Пътна ярост. Това, което намирам, е ниво 1 и 2, не е трудно, но не мога да намеря начин да победя ниво 3. Знам, че има таен ход, който не виждам, но да се закача в ниво 3... Не се смятай за себе си геймър, но играя игри всеки ден. Не играйте много състезателни/марио игри като тази, предимно пъзели, умни, думи с приятели и много различни версии на пасианса. Игри на карти. Но бях бета тестван много пъти и тази игра ме стресира.
HUACAN Full Square Diamond Живопис Animal 5D САМ Cat Bird Cross Stitch Diamond Mosaic Resin Diamond Embroidery Home Decor подарък.
Cat Bird Dobrodružné xdy
сладко е и въпреки това е трудно да се победи играта толкова стресираща
Осмели се да дариш живот на бездомните! - DMS
Обичам тази игра, която е една от любимите ми, но един проблем, който имам с нея е, че понякога, когато вляза в приложението, получавам добавка, след което ме изхвърля, може ли да поправите това, не знам дали на други им се е случвало това .
Това е наистина сладка игра! Обичам го, но тя натискам x на една реклама, за да мога да я играя, кара ме да изляза от играта, моля, поправете я, аз съм на таблет Lenovo, ако това помага
Мразя тази игра, в която умираш толкова бързо, защо умреш идеално, когато току-що си бил ударен? Сложете му здравна лента, така че ще бъде лесно и ще му дам пет звезди, ако го добавите към котката.
PHAROS ZOO: CAT BIRD FROG MONKEY DOG FISH CROCODILE ELEPHANT FOX PARROT RABBIT ...
Играта е добра, но проблемът с гривата е, че играта започва наистина да пикае и просто хвърля буквално всеки капан, шип и трион, моля, направете играта по-играема и след това може да я изтегля отново
Най-накрая победих това с всички кожи и корони! Тази игра е една от най-добрите платформинг игри, които съм играл на мобилни устройства! Трудно е, което ми харесва. Освен това не е трудно до степен, че вече не е забавно. Обичам го!
Изтегляне Cat Bird (com.raiyumi.catbird) APK 2.1.1 от Raiyumi Developer безплатно (Android). Cat Bird APK най-новата версия.
предизвикателни, но не предизвикващи ярост, креативни нива с страхотно качество, графика и музика, освен това почти няма реклами! Единственият проблем, който имам, е, че дясната страна на екрана е отрязана малко, което понякога затруднява скачането, но това рядко се случва
Нивото беше предизвикателно. И ми харесва дизайна на играта, сладък е!
Не ми позволява да надмина докосването до стартовия екран. Преди ми беше приятно да го играя, но сега не мога.
Забавно. сладко. Творчески. Наистина добре досега, но ако беше добавена поддръжка на контролер, щеше да е по-добре.
50бр. / Партида Kawaii Cat Bird Metal Bookmark Клипчета Карикатури Animal Bookmark Канцеларски подаръци. BGN 34.00. BGN 52.22.
Наистина добра игра
Твърде много реклами, за да мога да се насладя на играта такава, каквато е.
Платформерът малко ми напомня на Селест. Красиво е.
грешка при стартиране на игра, в която не можете да направите нищо
Cat Bird Dobrodružné mtb
Играта е лошо оптимизирана за моя телефон, тъй като половината екран е затъмнен, считайки, че играта не може да се играе
Това вероятно е една от най-добрите игри, които съм играл на мобилни устройства. Той използва чудесно своята механика по много начини, като например използването на ключовите изчезващи блокове, за да накара платформата да изчезне бавно отдолу. И на всичкото отгоре дизайнът на нивата всъщност е много по-добър от повечето игри, има много приятен арт стил, работи гладко. И предоставя малко предизвикателство. Честно казано наистина добра работа
OMG, ТАЗИ ИГРАТА Е Ш**КРОЛНО ЗАМАЩАВА И ЗА ТОВА МРАЗЯ ТАЗИ ИГРА, АКО НЕ ИЗМАГА ВЕЧЕ БЯХ ИГРАТА ТОЧНО СЕГА 😡😡😡😡😡😡😡
Дори не ми позволява да играя играта, защото пише докоснете за стартиране и дори няма да започне, когато я докосна
Хубаво е, но не знам как да сляза под платформа, затова му давам 2 звезди
Тази игра продължава да се срива с всички реклами. Дори не мога да играя ниво, зависи от телефона ви, но Samsung не е толкова добър
Играта е супер има лек опит. Моля, само да имате нови карти.
Забавлявах се, докато завърших тази игра. Това ми напомня за онези страхотни флаш игри, които играя онлайн. Дори получих всички постижения, които обикновено не правя. Определено ви препоръчвам тази игра.
Cat Bird Aventura gkr
Невероятна игра, без реклами, красив стил на изкуството, прости, но готини контроли. Един вид безсмислена игра, която все още е предизвикателна, но не изисква МНОГО внимание. Една от онези редки игри, които се надявате да намерите. Подпори за разработчиците.
Обичам тази игра. Децата също обичат тази игра. Всички обичат тази игра. Въпреки че понякога работи бавно и заеква, когато има много неща на екрана, като цяло е солидно изживяване.
Проблемът е в контролите, разположението е толкова боклук, понякога дори не скача, когато натисна бутона за скок, а рекламите са толкова досадни, че продължават да се появяват, когато завърша ниво. Поправете контролите си
Наистина добра игра, но малко валута за персонализиране на нашата котка птица или друга би била страхотна. Оцених 3 звезди само защото бутоните за управление са твърде малки за мен и буквално продължавам да се провалям поради тази причина. Ще се радвам, ако са управляеми или просто по-големи
Cat Bird Cabaran oar
Тази игра е забавна. Моят ниски рейтинг се дължи най-вече на това колко кратка е играта; Победих го в рамките на няколко часа. Иначе е достатъчно забавно.