Post by comdirccesgala on Feb 7, 2022 20:25:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Touchgrind BMX ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Touchgrind BMX IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ више токена хак ▞▞▞
▞▞▞ Touchgrind BMX 2022 version ▞▞▞
Touchgrind BMX Sportspel kzj
Заиста је добар, али има исте карте пуно времена
Игра нам је супер, али ствар је у томе да морате да платите за друге мапе
Resursi za Touchgrind BMX ✓ 【RADI】 ✓ Svi resursi za najbolje igre ... PC, ANDROID, IOS ... Besplatni generatori, varalice i hakovi Touchgrind BMX.
Ову игру морате дуго чекати да бисте је играли. И требало би да праве новчиће у игри да бисмо их могли откључати.
Волим игру, али МОЛИМ ВАС ДОДАЈТЕ БМКС 2 НА АНДРОИД!! Као да није фер да имате обе апликације на иПхоне-у, али само једну на АНДРОИД-у, није фер.
Забавно је, само бих волео да не морате да плаћате више мапа
То је било стварно супер, то је као прави бицикл који возите, али се не помера са апликацијом, ипак је стварно кул
nasljedstvo mrak interpersonalna Touchgrind BMX 2 (by Illusion Labs) - iOS ... BMX Freestyle Extreme 3D - Gameplay Android & iOS free games - YouTube
Све у свему било је добро осим једне ствари. Не можеш да направиш десет скокова, има само 8 скокова, тако да не могу да завршим све изазове
То је кул игра, али је практично немогуће извести неке трикове јер игра не може да прати кретање вашег прста па мисли да радите другачији трик што је прилично досадно
Све је ок, само да додате још бесплатних мапа јер ова прва је досадна! Стварно плиз уцините услугу!
Добра игра, али треба више нивоа
срање ти радиш предње окретање, окреће се напред и чак сам проверио у туторијалу :-\
Ужасне контроле и ручке као нах аутистично дете без лекова. Тешка срећа.
Ок је
Бад ЛОШ ЛОШ Требало ми је сати да преузмем добар интернет који имам, али игра је и даље забавна, дони препоручујем људима који имају лош интернет
Добра игра осим чињенице да већину њих морате платити
Ова игра је веома тешка за извођење трикова и не препоручујем је. Ову игру је веома тешко контролисати, али мапа је била добра, покушавао сам да радим различите трикове, али није могла да ради како треба. А ако радите трик, екран ће вам постати бели. Искрено говорећи, ова игра је заиста лоша, али мислим да би било боље ако мало више ажурирате игру
Све у свему, то је заиста забавна игра, али када сам урадио „окрет при сваком великом скоку“ уопште није функционисало, и то је било стварно досадно и фрустрирајуће
Волео сам да играм ову игру, али лоша ствар је што морате да купите целу игру и зато сам престао да је играм.
тако добро, али додајте још ствари, молим вас, премало ствари, али то је добра игра па сам зато ставио пет звездица
То ме држи на туторијалу и морате да платите за целу игру
OneFootball Fudbalski Rezultati V 13.7.3 APK Mod
Кул игрица
Супер само стоп једва управљам
ВИ КОЈИ ХЕЈТАТЕ ОВУ ИГРИЦУ СТЕ НАЈВЕЦИ НУБОВИ НА СВЕТУ СТА ДРУГО ДА КАЗЕМ.-Позз
То је "у реду" игра, ја то кажем зато што је коштала новац за освајање других светова и може покварити с времена на време.
Требало би да додате још мапе коју можете да играте бесплатно као заиста велику рампу и направите Тоуцхгринд БМКС 2
Вау... ова игра је тако добра, али им је потребан водич, знаш да знам трикове, али не знам довољно за више поена за бицикле и све то, али ова игра 5 ЗВЕЗДА Заиста препоручујем ову игру за бмк игру
Имао сам све мапе и то их је одузело, даћу ову рецензију са 5 звездица ако вратим све своје светове
ова игра је одлична, али понекад не успева у мојим триковима.
Нисам могао да играм ниједну мапу само једну, али је поред тога било прилично забавно
учините екран променљивим и направите бесплатну вожњу грубом/курсевима тако да не морате да се носите са изазовима
Невероватно, али једини проблем је био начин на који сте подесили начин на који нисте успели у трику при слетању
Ова игра је добра, али не могу да померим ниво, веома је тешка
ова апликација је срање. стално вам не дозвољава да радите трикове и на крају изгубите све. немојте инсталирати!
Веома забавно лако и волим графику, али време одговора понекад поквари
Magic Tiles 3 Muzika btz
Enter the arena to become a Stickman Skater of touchgrind skater and touchgrind bmx! You must ride along the city. You must realize the best
Не могу да смислим начин за решавање изазова. Чак и не мислим да би неко ко је тек започео игру могао да смисли било шта осим окретања шипке.
Супер је за убијање дозе
Изазови су веома тешки осим ако не играте око годину дана
Заиста забавна игра само постоји само једна мапа и морате купити остале. Молимо вас да нам направите још мапа
Превисе меморије
konjska snaga svezak Socijalizam Stickman BMX App Review · Alabama zapadni ... akutan prijenos podzemlje Touchgrind BMX Review | iPhone & iPad Game Reviews
Одиграо сам само 10 мин игре на мамином фону и сада је инсталиран на мом. Трикови су супер као и игра
Врло добра игра и да кажем унесите бесплатне мапе
Дао сам му 3 звездице јер, постоји само 1 мапа, морате додати још неколико мапа бесплатно!!
Не ради
Touchgrind BMX Sport gyi
Добра игра јер можете трикове на различитим точковима и веома заразна игра. Препоручити