Post by comdirccesgala on Feb 7, 2022 20:19:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Savaş Pilotu Simülatörü 3B ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Savaş Pilotu Simülatörü 3B IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sınırsız anahtar hilesi ▞▞▞
▞▞▞ Savaş Pilotu Simülatörü 3B 2022 version ▞▞▞
Flight Pilot Simulator 3D Role Playing xlj
Oyun yükleme bölümünden sağ alta çarşamba geçmişleri oyun açılmıyor.
Kötü bir oyun daha güzel oyun larda va.
Çocukken çok oynadığım için bu, çocukluğumun en güzel anılarından biriydi. Ama şimdi, unutmak istediğim en kötü can sıkıcı anım. İlk olarak oyun yüklenmiyor, siyah bir ekran çıkıyor ve hepsi bu. Bundan sonra hiçbir şey. Dün gece oyun, Google play üzerinden açtıktan sonra gerçekten yüklendi. Yüklemeden sonra biraz mutlu oldum ama yine hayal kırıklığı. Oyunun içinde reklamlar var, sanki uçak uçururken ekranınızda bir reklam var. İğrenç oyun!
oyun güzel altın isim zor
Aslında 5 yıldızı hakediyo ama kamera yok
Bu oyunu çok seviyorum çünkü her kışı benzin alarak geçirebiliyorum
Flight Pilot Simulator 3D رول پلیئنگ ortd
4 yıl önce bundan zevk aldığımdan beri oyun harika ama bu oyunu güncellemek istiyorsanız daha fazla Eğlence için bir Wlan Multiplayer, yeni uçaklar ve yeni uçaklar verebilir misiniz?
Oyun güzelama euro kullananlar oyun parası kullanaınsın ve uçaklar x5 hızlanın daha güzel olur ben sokıntıyı götürüp gidenleri kullananlar
Flight Pilot Simulator 3D Giochi di ruolo prx
Daha yüksek seviyelere ulaşana kadar eğlenceli ve çoğunlukla gerçekçi. Bir uçak gemisine bir 747 indirmenizi neden sağlamaya çalıştıklarından emin değilim.
Çoğu zaman, kontrol çalışmaz ve çok fazla şey, hiçbir şey kazanmamanızı sağlar.
Bu oyun bazı kontroller ve her şey güzel bu oyun tavsiye edilir 10 yıldız ⭐ ve bu arkadaşlar da küçük yaprakların kolay olmadığını söylüyorlar ben 10 dakikada yaptım
Oyun çılgın ama çok reklam çıkıyor eğer sinirli biriyseniz bu oyunu oyanam
Grafikler iyi, kontroller de iyi ama üst seviyeye çıktıkça uçağın maliyeti artıyor.. o yüzden o uçağı (sanal olarak) alacak parayı toplamak zorlaşıyor. Yani benim talebim. Biz de sizin oyununuzu oynayalım ve keyfini çıkaralım diye uçakların maliyetini daha da yukarıya çekme yetkisine sahibiz. Teşekkürler. Umarım itirazımı dikkatlice değerlendirirsiniz. 😯😯👆👆
LÜTFEN ŞU KODUMUN YORUMUNU YAZARKEN RANDOM ATMAYIN (oyun güzel)
Oyun harika, ancak özel görevler için ihtiyacınız olan gerçekten pahalı özel uçakları elde etmek için çok çalışmanız gerekiyor, ancak bunun dışında bu oyunu seviyorum!
Bu oyun çok güzel bir oyun tavsiye ederim
Oynamak için harika bir oyun, ancak satın alınabilir uçakların maliyetleri çok pahalı ve belirsiz şartlar altında bu tutarı harcamam. Ve reklamlara da sahip olmak için!! Fiyatlarla işleri biraz daha gerçekçi hale getirelim ve yetenek kazanalım lütfen!
Ben anlayamıyorum bundan 100 kat iyi olan Bir Oyun olmasina Rağmen bu oyun nasıl Editörün seçimi olabiliyor oyunun Adını vermeyeyim game çok güzel ama bi süreden Sonra sıkıyor editörler lütfen Seçiminizi daha iyi yapınız Kzsnajzhgdfghfghdfhghfumkftsgyagajhajgxhxghsvhsghsgsngansxijsjssajjsjsjdh gjgffhfnhgheghfhdjhvduvdjd vidfvnjdncdijvdivhivhivkdfjkfjdkfdkfdkfujfhidfhdkfdihfkdfjejfheiufifhdkfkfhijihiuyuyjgskksksksjsnxnaDxndxhbzhxsnjdjaoixcgewksndksbdokjdnfgdhgcghfudsfjdhcsdjbjshjchcducmsoejskke
Şimdiye kadarki en boktan oyun, kalite yok, fizik yok ve her şey için para ödemek zorundasın, sanki bu oyun çıldırmış gibi
Kontrol seçeneği koyulmamış o 1 puan kırmam
İyi görünüyor. Sadece 1 uçak satın almak için $7,50 ödemeden oynayabilseydiniz eğlenceli olurdu. Toplamda yaklaşık 10 dakika süren ilk 3 görevi geçmek için yapmanız gereken. Ve her yeni görev için bir uçak satın almanız gerekiyor gibi görünüyor.
oyun çok güzel tavsiye ediyorum
Kalkış veya iniş yaptığımda yolcu jeti sekiyor ve patlıyor. Kontroller korkunç. Ama eğlenceli.
Flight Pilot Simulator 3D Jocuri de rol ydpg
Çok güzel bir oyun ve her kese tavsiye ederim
Flugpilot-Simulator 3D Rollenspiele fwl
Hiç güzel oyun değil tavsiye etmem
Ağa bu oyunu bitiriceksin kolay 3 gune bitirdim sonsuz uçuşta aga Yanin bu oyun hic bi sey cöp bi game gercek similasyon oyunu istiosaniz X düzlemi Paranız Varsa sonsuz uçuş RANDOM-LVWLBSPWSVP2USP2PISVLI2HZGOUWZPUC2ZVIWHpu2gPuwfoPwvzpuvzupevpgzpuevzpgepuzgpepuzhepygzp7geoug ep7g eouv, pu3g oy3f pyg037gx073gxpg3p7gzp6evzp73gxp73gxpy3gxpy3fxpy3fzp73gx0ycx40ugx073gp7xf48iegzi2hzheizgzzqic iw 2iefli1h 2ylcoye1goy 1eofy e1ikyceoyf1e ouwdvup ulc1elu1e ylccudq le 1ucllfeu1c1u rufr 1lyf r1ly1lry 1
Bu oyun tamam. Tek sorun, gerçek paraya mal olan tüm uçakların gerçekten çok pahalı olmasıdır. Ve satın alabileceğiniz iyi uçaklar değiller! Bu sadece bir para israfı.
Bu oyun güzel👍 Beğendim ama sorun şu ki, son göreve ulaştığınızda 26.000.000 jetona mal olan bir uçak satın almanız gerekiyor, fiyatı 10.000.000 jetona düşüremezsiniz. Bu şekilde geliştirirsen çok iyi olur. Aksi takdirde bu herkes için en iyi oyundur.Herkesin bu oyunu oynamasını tavsiye ederim.
Bu nasıl oyun böyle açülmüyür
oyun güzel mi
Bu uygulama gerçek uçuş süresinin dolmasını sağlamak için tasarlanmıştır. Planör iniş görevi en pratik olmayan görev olarak kaldığı için üst seviyeye ulaştıktan sonra seviyeleri geçmek gerçekten zor olsa da Planör uçağın kendisi çok yavaş ve saniyede irtifa yükseldikten sonra hızla hızını kaybedecek, ardından uçak sonunda okyanusa çarpıyor! Bir keresinde piste mükemmel bir iniş yaptım ama indikten sonra uçuş parçalara ayrıldı.
En iyi ihtimalle zaman kaybı, potansiyel para tuzağı! Oyunlar ve oyun oldukça eğlenceli olabilir, üstesinden gelinmesi gereken zorluklar makul derecede eğlencelidir, ancak ek uçakların satın alınması fahiş oranlardadır. Oyun sırasında da para kazanıyorsunuz ama ne amaçla, onunla hiçbir şey yapamıyor gibisiniz! Bir süre zaman kaybetti, ancak uygulamalar artık çok monoton hale geldi.
Bu oyun, sadece bir uçak oyunu oynamak isteyen bir oyuncu için iyidir. ama gerçek bir uçuş simülasyonu istiyorsanız bu oyun size göre değil. exlorator'da ters itici yok, her iki motor üzerinde ayrı ayrı kontrolünüz yok, frenler çok basit, taksi yok, navigasyon sistemi basit ve gerçekçi değil ve genel deneyim inandırıcı.
Flight Pilot: Jogo de Avião 3D RPG awl
Bu F22 Raptor ı neden hiç düşüremiyorum ben bu çarkta. Delirtir adam ya
Yükledikten sonra kısa bir süre çalışın, bundan sonra kontrol yok ... çok fazla reklam
Twinkle - Unicorn Cat Princess Læring wtkf
En iyi oyunlaştırma oyunuydu, lakin tüm zamanla yapmayı planladım. Görevlerin açılmasını bekliyorum. Çok yakında
Bölümler için uğraşılmamış. Daire paramızı isteyen. Bir ton para verip uçak seferini 1 2 kere kullandırıp sonra başka uçakları almak istiyoruz. Öyle saçma ve kalitez bir oyun. Ben Havayolu Komutanı oynuyorum. O bundan daha güzel.
Oyunoyunoyun efsanesi çok güzel teşekkür borçluyum
Supup oyunu gerçekten çok beğendim
Tüm reklamlardan memnun değil! Ücretsiz olduğunu anlıyorum, ama biraz fazla! Eğlenceli değil ve çok sinir bozucu! Başa bir veya iki reklam koyun ve sonra bırakın! Bunun için hiçbir şey ödemem!
Bu oyunu alcık bğendim çünkü uçaktan inip savaşabilseydik keşke o yüzden 3 yıldız verdim ve verelim
Oyun çok güzel 5 hak ediyor random hdkdjdkekdhdpjdjfoejdoeodjdpdjjfir
Yani game güzel yapanın eline sağlık çok güzel olmuş randomffwhygfggghggghffgghhijjhgfggfdetgijbfyuhdrygdtftfgg fggggfgffguhhgghhggghhhghhgfghgghgvghggggggggghhjhvghgfghvfugfghhdguijhgfdtfyugdgjjgfgggtughgfgghbhhggggggggghgghhggggggghggfggghhuhbcdtyyjkkoolkjhhggffgghhggfggggdetghhyuyy ujjyffhhhvvgghvb gggghhgdyhdghfyjhjhtfdftghhh iyindj kjujsjjdudjeijjdjjeieijrjjfurjjrjkrkrjfjufrjrjruiriejrrdiufjjdurjrjmdjdjfijejjdjdhfhfhhsiiwoowkjdjjjjggygfhgdygfghgghggfgddfdghjjkolknhhgghfggghjjjkkkkkhggggghhh
Bu oyunu daha önce oynamıştım ama en son oynadığımda iyi bir direksiyon seçeneği yoktu hatırlıyorum bir tane vardı ama şimdi lütfen mobil oyuncular için biraz daha iyi hale getirin çünkü telefonunuzu yatırmak can sıkıcı ama aksi halde oyun çalışıyor mobilde harika, sadece kullanımların bir kısmı kötü
Bu oyundaki en büyük ve en göze çarpan sorun kamera açısı. Uçak, havaalanının görüşünü engelliyor, bu da bir havaalanı bulmayı ve bir iniş sıraya koymayı çok zorlaştırıyor. Bu eğlenceli ve dikkat dağıtıcı bir oyun olabilir ama aslında bir uçuş simülatörü değildir.