Post by comdirccesgala on Feb 7, 2022 20:13:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mini Market - Сooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mini Market - Сooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодує більше дорогоцінних каменів ▞▞▞
▞▞▞ Mini Market - Сooking Game 2022 version ▞▞▞
Tower Conquest: Tower Defense Stratégiai játékok uvj
Виправлено помилку!!!
Кожного разу, коли я на мить закривав або згортаю програму, усі мої гроші скидаються до 100 доларів. Я так довго заощаджував, тому що на один із предметів потрібно було 1025 доларів, але мої гроші скинулися, перш ніж я встиг витратити ні копійки.
Дивовижна гра, і я люблю її.
Хороша гра, крім реклами
Це гарна гра
Ця гра чудова, і якщо у вас такий гучний звук, перейдіть до налаштувань ігор, і ви побачите, що звук можна завантажити зараз!
Мені подобається гра, але після КОЖНОЇ ГРИ ДОДАВАЙТЕ
💝Супер приємно! 💝 Але іноді якщо ти дивишся додавання, щоб щось отримати, це не вийде😭 💝Але гарна гра!💝 Це не нудно! Я думав, що це буде мені нудно, і я зрештою видалю його, але це не набридло мені!
Насправді це дуже весела і мила гра. Я просто вимикаю дані та Wi-Fi у грі, щоб не було реклами. Але це також означає, що я не можу зробити жодного зі спеціальних клієнтів, але це нормально. Я думаю, що це дійсно весело і надто звикає, вам, хлопці, слід завантажити це.
Все йде добре, але мені це не подобається, мені це подобається, хоча я ще не люблю
У цій грі так багато реклами, що я ставлю одну зірку
Весело, просто бажаю, щоб ви всі відмовилися від реклами. Їх дуже багато, це робить гру неприємною. Вам не потрібно дивитися рекламу, щоб отримати новий тип їжі. Ви повинні отримати його через прогрес гри. Я сподіваюся, що ця невелика інформація та (я дав вам 3 зірки багатьом з метою) 5 зірок, які я дав вам, допоможуть «Зробити гру краще», я очікую, що найближчим часом буде менше реклами. Щиро дякую - гравець мобільного додатка.
Можна поставити без шуму
Гра в порядку, єдине дратування полягає в тому, що я відчуваю, що завдання мають бути рандомізованими. Після того, як ви розблокуєте завдання, ви залишаєтеся на ньому, доки не буде розблоковано наступне. Можливо, змінити це так, ніби перший хлопець хоче морозива, а наступний хоче гамбургер.
Це так весело захоплююче
Я дійсно впевнений, що мені подобається цей додаток! Це так круто бачити клієнтів за рогом
Досить весело і дивовижно
Поки що це моя улюблена гра!!♡♡ Ця гра весела, вона допомагає вам прибирати й розбирати речі, а також найкраща частина — ви робите морозиво!!
Я не можу увійти в гру, оскільки у мене постійно з’являється чорний екран, будь ласка, виправте це добре, це буде дуже вдячний. З повагою Кензі Вілан 👍
Ця гра найкраща, і я її люблю
це було смішно
Молодці, гра справді цікава
Досить весело, але це дуже часто повторюється, і це дуже легко, я б хотів, щоб ви зробили це трохи важче
R̆̈ŏ̈s̆̈ĕ̈s̆̈ ̆̈̈r̆̈ĕ̈ r̆̈ĕ̈d̆̈ v̆̈ĭ̈l̆̈ŏ̈ĕ̈t̆̈s̆̈ ̆̈̈r̆̈ĕ̈ b̆̈l̆̈ŭ̈ĕ̈ b̆̈ŭ̈t̆̈ t̆̈h̆̈ĕ̈y̆̈ d̆̈ŏ̈n̆̈t̆̈ c̆̈ă̈m̆̈p̆̈ă̈r̆̈ĕ̈ t̆̈ŏ̈ ̆̈ŏ̈ ̈ b̆̈ă̈d̆̈̆̈̆̈̆̈̆̈̈̈ ̆̈ĕ̈f̆̈ ŭ̈r̆̈s̆̈
Mini Market - Сooking Game Simulator wnu
Непогана гра 👌
Босан
Це не хороша гра
Все добре
Добре, щоб потренуватися, як подавати речі
Ви отримали від мене 5 зірок. Поки ви не оновили його. Ви повністю зіпсували це в усіх відношеннях. Хотілося б, щоб ви просто повернули гру такою, якою вона була, коли я почав грати в неї. Елементи керування раптом зовсім інші, і тепер я ненавиджу це. Раніше ви могли підібрати предмет і розмістити його там, де ви хотіли. Мене вчили: «Якщо не зламався, не лагодь». Це стосується і тут. Будь ласка, поверніть його
Je vous remercie de votre commande, vous avez des problèmes. Je vais essayer. Je ne
я щойно завантажив, не так вже й погано
Все, що я можу сказати про цю гру .це було так весело .дуже дивно .яскраво .можна грати офлайн
чому після кожного замовлення є реклама? принаймні дайте можливість їх вимкнути
не знаю, як це взагалі кваліфікується як гра – в цьому немає нічого складного. одна і та ж концепція знову і знову без жодного обдумування з боку гравця.кілька разів мені доводилося закривати гру через зависання, і я виявляв, що коли я її перезавантажив, усі мої гроші були втрачені. тож навіть якщо ви все-таки переглядаєте рекламу, щоб отримати більше валюти, вона все одно буде втрачена.
Це дуже весело, персонажі милі та милі, є лише кілька рекламних оголошень, але ваша гра весела, мені дуже подобається, навіть графіка гарна.
це не схоже на рекламу гри, але все одно весело
🍭🍬🍫47598755_4
Чи є спосіб видалити рекламу, але не потрібно вимикати Wi-Fi і дані? Я не проти заплатити за видалення реклами. Так засмучує!
Mini Market - Сooking Game Simulasi ijkg
Гра дуже класна ! Але щоб грати в постійно не, вона дуже бістро надає , ставлю 3 зірки